Hieronder vind je antwoorden op veel vragen over Loft33

Klik op de vraag of het + teken om het antwoord te lezen.

FASE 1: Ga naar de pagina inschrijven op deze site. Als inschrijver wordt je dan als geïnteresseerde in een woning op de hoogte gehouden. Je krijgt als inschrijver onze nieuwsbrief over dit project en de vorderingen. Je hoort dan ook als eerste zodra we kunnen overgaan tot het toekennen van de loftwoningen.

FASE 2: Na het toetsen en akkoord op de toewijzingscriteria en behandelen van je complete dossier gaan we over tot het toekennen van de lofts. Je krijgt eerst een voorlopige toewijzing. Het is aan jou om aan te geven of je de voorlopige toewijzing accepteert. Bij ja wordt je dossier afgerond waarna het huurcontract wordt opgemaakt voor ondertekening.

Nee, er worden geen inschrijf- of bemiddelingskosten in rekening gebracht.

Kale huur tussen € 745 en € 850,-. Huurprijzen zijn excl. servicekosten, stofferingskosten en voorschot water en elektra. Appartementen hebben geen eigen meteraansluiting. Er is geen gasaansluiting in je woning.

Nee, de kale huur incl. servicekosten komen boven de maximale huurgrens om in aanmerking te komen voor huurtoeslag.

Ja, deze extra bijkomende kosten zijn servicekosten, stofferingskosten en voorschot voor water en elektra. Deze voorschoten worden jaarlijks verrekend met de daadwerkelijke kosten.

Om te zorgen dat huurders hun woning zonder problemen kunnen betalen streeft het Loft33 team er naar de woningen verantwoord toe te wijzen. Afhankelijk van (gezamenlijk) inkomen zullen wij je inschrijving en dossier zorgvuldig en discreet behandelen. De ondergrens van het bruto jaarlijks inkomen is €30.000,-. Via het huurinschrijfformulier van Saelmans Makelaardij wordt er gekeken naar de mogelijkheden.

De huurovereenkomsten is vanaf aanvang maandelijks opzegbaar.

Heb je een eigen onderneming of ben je bijvoorbeeld gepensioneerd? Dan wordt er bij het behandelen van je huurdossier gekeken naar je persoonlijke situatie en kunnen er aangepaste voorwaarden worden gehanteerd. Hierbij wordt dan o.a. gekeken naar je vaste inkomen, vrij beschikbaar eigen vermogen en eventueel je jaarrekening.

Het inkomen van de WIA, WAO en ZW wordt meegenomen in de inkomenstoetsing.

Helaas, we kunnen alleen rekening houden met inkomen uit een vast dienstverband van minimaal 12 maanden. Met een flexibel arbeidscontract kun je dus geen loft huren in Loft33.

Nee, er wordt alleen verhuurd aan alleenstaanden, samenwonenden en gezinnen, dus niet aan andere woningdelers.

Ze worden toegewezen aan de hand van inkomen, beschikbaarheid, volledigheid van je ingezonden dossier, finale credit check en voorkeur  .

Het inschrijfformulier krijg je via een mail van Saelmans Makelaardij. Je kunt op pagina inschrijven als belangstellende inschrijven. Na inschrijving ontvang je van Saelmans Makelaardij een inschrijfformulier en kunnen we verder met het eventueel toewijzen van de lofts.

Alleen complete dossiers worden in behandeling genomen.

Deze stukken staan aangegeven in de huurinschrijfformulier van Saelmans Makelaardij, mochten er vragen zijn is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen.

Nadat de inschrijvers zijn uitgenodigd om een account aan te maken en hun dossier compleet te maken zullen we een sluitingsdatum vaststellen en daarna alle complete dossiers in behandeling nemen. Hierna gaan we over tot het toewijzen aan de hand van inkomen, beschikbaarheid, volledigheid van je ingezonden dossier, finale credit check en voorkeur .

Krijg je een toewijzing dan is dit eerst een voorlopige toewijzing. Je kunt deze dan  weigeren of accepteren. Bij accepteren van de loft krijg je de huurovereenkomst toegezonden voor ondertekening.

Parkeervergunningen vallen niet meer aan te vragen bij Gemeente Weert. Vanuit Gemeente Weert is het niet mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen voor zowel Zone 1, 2 als 3. Dit betekent dat toekomstige bewoners genoodzaakt zijn om uit te wijken naar parkeergarages of andere parkeermogelijkheden.

Volgens de planning worden de lofts in het medio 2021 opgeleverd. Door weersomstandigheden of andere oorzaken zou dit nog kunnen worden bijgesteld.

Keuken voorzien van inductiekookplaat, recirculatiekap, vaatwasser, koel-vriescombinatie, combimagnetron, gootsteen met kraan, kastjes boven en beneden.
Badkamer inloopdouche.

Het warmwater wordt geregeld door een energiezuinige elektrische boiler. De verwarming wordt geregeld via een lucht-water warmtepomp.

Nee, je hebt geen eigen berging. Voor alle bewoners van Loft33 zijn er gezamenlijke bergingen voor fietsen en scooters.

Nog niet, voor je eigen veiligheid en de veiligheidsrichtlijnen op de bouw mag je er nog niet komen. Als de mogelijkheid daar is zullen we tijdens het transformatieproces alle toekomstige bewoners uitnodigen voor een kijkdag.

Scroll naar top