Zie jij jezelf medio 2021 al wonen in Loft33?
Schrijf je dan nu in en je wordt als eerste op de hoogte gesteld zodra de toewijzingen van start gaan

Mis het niet!

Hoe verloopt de procedure inschrijven t/m toekenning lofts.

FASE 1: Als inschrijver wordt je als geïnteresseerde in een woning op de hoogte gehouden. Je krijgt als inschrijver onze nieuwsbrief over dit project en de vorderingen. Je hoort dan ook als eerste zodra we kunnen overgaan tot het toekennen van de loftwoningen.

FASE 2: Na inschrijving op deze site ontvang je van Saelmans Makelaardij een inschrijfformulier met info. Zij zullen je t.z.t. uitnodigen om de gewenste documenten te gaan aanleveren.

FASE 3: Na het toetsen en akkoord op de toewijzingscriteria en behandelen van je complete dossier gaan we over tot het toekennen van de lofts. Je krijgt eerst een voorlopige toewijzing. Het is aan jou om aan te geven of je de voorlopige toewijzing accepteert. Bij ja wordt je dossier afgerond waarna het huurcontract wordt opgemaakt voor ondertekening.

Eerste toewijzingscriteria

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning worden door onze opdrachtgever Wonen Limburg Accent een aantal toewijzingscriteria gehanteerd. Om achteraf teleurstellingen te voorkomen hebben we de belangrijkste toewijzingscriteria hieronder vernoemd.

  • Je dient te beschikken over een arbeidscontract van minimaal één jaar. Nul-urencontracten en contracten via een uitzendbureau kunnen niet meegeteld worden. Contracten via een detacheringsbureau worden beoordeeld aan de hand van de voorwaarden.
  • Ga je met je partner in een loft wonen dan kan het inkomen van je partner worden meegeteld. Bij kandidaat huurders welke beide een AOW ontvangen, kunnen ook beide inkomens meegeteld worden.
  • Zijn eerder genoemde punten niet op je situatie van toepassing, maar heb je een aanzienlijk eigen vermogen? Dan kan dit gedeeltelijk meegerekend worden. Naast dit eigen vermogen dient er wel altijd vast inkomen te zijn.
  • Voldoet je dossier niet direct aan de toewijzingscriteria’s omdat je een eigen onderneming hebt of omdat je bijvoorbeeld gepensioneerd bent? Dan wordt er naar je persoonlijke situatie gekeken en kunnen er aangepaste voorwaarden worden gehanteerd. Hierbij wordt dan o.a. gekeken naar je vaste inkomen, vrij beschikbaar eigen vermogen en eventueel je jaarrekening om een zekere mate van financiële geborgenheid te kunnen garanderen.
  • De huurovereenkomsten worden gesloten voor een periode van minimaal één jaar bij aanvang, daarna maandelijks opzegbaar. Er wordt een eenmalige borg gevraagd van één maandhuur.

SCHRIJVEN JE NÚ IN VOOR EEN LOFTWONING

Jouw privacy instellingen

Saelmans Makelaardij hecht veel waarde aan het waarborgen van je privacy. Klik op 'Privacy instellingen' voor meer informatie, of sluit deze melding en geniet van je recht op 'Privacy by default'!

Privacy policy | Sluit deze melding
Scroll naar top